Tjänster

allt-i-ett

Allt i ett "lös det bara"

Vi tar hand om din hemsida från början till slut.

 

Domän, webbutveckling, design, SEO, hosting, drift, patchning, säkerhet, incidenthantering, mail, ALLT redo att serveras!

 

Vi blir din helhetsleverantör för hemsida och all teknik kopplat till den.
Vi sätter ett gemensamt scope för uppdraget och sedan kan ni luta er tillbaka.

pexels-george-becker-792032

Säkerhet

Vi har seriös kompetens inom IT- och informationssäkerhet. Med dagens höga nivåer av hot och attacker på nätet, är det viktigare än någonsin att skydda din webbplats mot skadlig programvara och andra potentiella hot. Med vår hjälp kan du känna dig säker och trygg i att din hemsida är skyddad mot eventuella hot och att dina besökare kan känna sig säkra när de besöker din webbplats.

 

Vi erbjuder tjänster inom säker drift, säkerhetsgranskning och härdning av hemsidor.

alltiett

Webbutveckling

En väl utvecklad webbplats är en av de viktigaste investeringarna för ditt företag. Det är din digitala front som visar upp dina produkter och tjänster för potentiella kunder. Vi är specialister inom webbutveckling och kan skapa en anpassad lösning som passar just din verksamhet. Vi använder moderna verktyg och tekniker för att bygga en responsiv och användarvänlig webbplats som stärker ditt varumärke och ökar din synlighet online.

pexels-markus-spiske-239419

Drift

Att driva och underhålla en hemsida kan vara en tidskrävande och tekniskt krävande uppgift. Vår drift av hemsida-tjänst tar hand om allt tekniskt underhåll, inklusive dagliga säkerhetskopieringar, mjukvaruuppdateringar och optimering av prestanda. Vi ser också till att din hemsida är uppe och fungerar 24/7, så att du kan fokusera på din verksamhet och dina besökare kan känna sig trygga i att din webbplats är tillgänglig när de behöver den.

Varför anlita oss?

Att ha en stark online-närvaro är avgörande för att nå ut till din målgrupp och locka till dig nya kunder. Men att bygga och underhålla en effektiv webbsida och digital marknadsföring kan vara en utmaning, särskilt om du inte är en expert på området.

Det är där vi kommer in i spelet.